Τηλεφωνήστε μας: 2310611000 | E-mail: esteticababatziani@gmail.com

Estetica

Προφίλ

Το Estetica Wellness & Beauty Studio ξεκίνησε την λειτουργία του στα τέλη του 2005 στα Μετέωρα ενώ το κατάστημα στη Νεάπολη απο το 2012.

Ένας μοναδικός χώρος ομορφιάς, περιποίησης και ευεξίας που δημιουργήθηκε από την ιδιοκτήτρια Κατερίνα Μπαμπατζιάνη, πτυχιούχο αισθητικό ΤΕΙ και βρίσκεται στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν χώρο πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, άψογα διακοσμημένο και απόλυτα χαλαρωτικό.

Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Estetica Wellness & Beauty Studio αφορούν την αισθητική προσώπου και σώματος, αποτελεσματικοί μέθοδοι αδυνατίσματος, απολαυστικές θεραπείες SPA και ανώδυνοι μέθοδοι αποτρίχωσης είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει το Estetica Wellness & Beauty Studio.

Επίσης μπορείτε να βρείτε κάποιες από τις καλύτερες επαγγελματικές σειρές προϊόντων περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα. Ελάτε σε έναν κόσμο αισθήσεων, αρωμάτων, χαλάρωσης και ευεξίας. Σταματήστε το χρόνο και αποδράστε από την ένταση της καθημερινότητας σε μόλις λίγα λεπτά από το σπίτι σας.

Αρχή σελίδας